02 november 2016

Nederlandse Dataprijs 2016

Nog een week te gaan, schrijf je nu in!


De Nederlandse Dataprijs geeft waardering aan de onderzoekers en onderzoeksgroepen die extra bijdragen aan de wetenschap door onderzoeksdata beschikbaar te maken voor aanvullend en nieuw onderzoek. Dit jaar worden op 9 november prijzen uitgereikt in drie categorieën: 1) humaniora en sociale wetenschappen, 2) medische en levenswetenschappen en 3) exacte en technische wetenschappen. 

Rondom dit feestelijke moment heeft Research Data Netherlands (coalitie van 4TU.ResearchData, DANS en SURFsara) drie interessante sessies gepland. Altijd al meer willen weten over research data management als kernactiviteit van een onderzoeksbibliotheek? Benieuwd naar een showcase research data management in een academisch ziekenhuis? Of wil je leren hoe je beter online kunt zoeken en vinden? Schrijf je dan hier in voor de uitreiking van de Nederlandse Dataprijs 2016.

De Nederlandse Dataprijs vindt plaats bij NWO (gebouw Java), Den Haag.  Meer informatie over de Nederlandse Dataprijs, de genomineerden, het programma en de locatie vindt u op de website van Research Data Netherlands. 


Kunnen we helpen?

Deponeer uw data

4TU.ResearchData maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten