Jury Nederlandse Dataprijs 2018 bekend

De jury van de Nederlandse Dataprijs 2018 is compleet en zal worden voorgezeten door NWO-voorzitter Stan Gielen

De overige leden van de jury zijn:

- in de categorie 'Humaniora en sociale wetenschappen': Jos Bazelmans (hoofd Archeologie van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en bijzonder hoogleraar Monumentenzorg aan de Vrije Universiteit) en Hans de Jonge (adviseur Open Science & Kwaliteit bij NWO) 

- in de categorie 'Exacte en technische wetenschappen': Frank van Harmelen (hoogleraar Knowledge Representation & Reasoning aan de Vrije Universiteit) en Geert-Jan Houben (hoogleraar Web Information Systems aan de TU Delft en directeur van Delft Data Science)
- in de categorie 'Medische en levenswetenschappen': Inez Jong (Chief Data Officer bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en Nanda Piersma (bijzonder lector Big Data in de Stad aan de Hogeschool van Amsterdam)

De Nederlandse Dataprijs 2018 zal op 28 november worden uitgereikt. Het is nog tot 1 juli mogelijk jezelf, een andere wetenschapper of een onderzoeksgroep voor de prijs te nomineren.

Meer informatie

Zie voor meer informatie over de Nederlandse Dataprijs 2018 de website van RDNL. RDNL is een samenwerkingsverband van 4TU.ResearchData, SURFsara en DANS.

Back
Kunnen we helpen?

Twitter

Recent Tweets

  1. We also have over 60 in Business and Management (mainly from @TUeindhoven) and around 30 in quantum physics… https://t.co/LHADvd9mkA

    20 Mar 2019
Deponeer uw data