4TU.Centre for Research Data partner worden

4TU.Centre for Research Data is een consortium waarin momenteel drie partners samenwerken: TU Delft, TU Eindhoven en Universiteit Twente. 4TU.ResearchData consortium staat open voor organisaties die onze missie onderschrijven en daaraan een actieve bijdrage willen leveren.

Als partner van 4TU.ResearchData :

  • Neemt u deel aan de board meetings en het front-office overleg, waardoor u deelt in de kennis
    invloed heeft op de ontwikkeling van onze producten en op de strategie en de implementatie ervan door 4TU.ResearchData .

  • Bent u ook vertegenwoordigd in de samenwerkingsverbanden en overlegorganen waar 4TU.ResearchData deel van uitmaakt.

  • Ontvangt u korting op de tarieven en krijgt u toegang tot diensten die exclusief voor consortium partners zijn (voor nu DataverseNL en binnenkort het Data Rescue Fund en het Data Publication Fund).

Als 4TU.ResearchData partner levert u een bijdrage aan het borgen van de toegankelijkheid van technisch wetenschappelijke onderzoeksgegevens door middel van uw inzet voor de board  en de lokale front-office en middels financiële ondersteuning van de gedeelde back- en front office.

Heeft u belangstelling in een mogelijk partnerschap met onze organisatie of heeft u er vragen over? Neemt u dan contact op met 4TU.ResearchData.

Kunnen we helpen?

Twitter

Recent Tweets

  1. We also have over 60 in Business and Management (mainly from @TUeindhoven) and around 30 in quantum physics… https://t.co/LHADvd9mkA

    20 Mar 2019
Deponeer uw data