Training & Events

4TU.Centre for Research Data  verzorgt trainingen, bijeenkomsten en presentaties over verschillende aspecten van datamanagement.


Essentials 4 Data Support course 

Cursus Essentials 4 Data Support
Samen met DANS en SURFsara organiseert 4TU.ResearchData onder de vlag van Research Data Netherlands de cursus Essentials 4 Data Support (voorheen Data Intelligence 4 Librarians).

Essentials 4 Data Support is een introductiecursus voor diegenen die onderzoekers ondersteunen bij het opslaan, beheren, archiveren en delen van hun onderzoeksdata: de data supporters. Met de cursus wil Research Data Netherlands een bijdrage leveren aan de professionalisering van en afstemming tussen data supporters. In de cursus worden de essentiële bouwstenen van het werkveld behandeld. Na de cursus heeft de deelnemer een overzicht van de fasen die wetenschappelijke onderzoeksdata in hun levenscyclus doorlopen.

Voor verdere informatie over de cursus verwijzen wij u naar de website van Essentials 4 Data Support.


PhD training over datamanagement in de maak

Wij zijn momenteel bezig met het opzetten van een op maat gemaakte training voor PhD-studenten over datamanagement .Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met Ellen Verbakel.


Presentaties op maat

Regelmatig verzorgt het 4TU.ResearchData op verzoek presentaties over datamanagement, bij faculteiten, afdelingen en onderzoeksgroepen. Wilt u meer weten over de subsidievoorwaarden van financiers met betrekking tot onderzoeksdata, dan kunt u contact opnemen met Alastair Dunning. We kunnen bijvoorbeeld een lunchbijeenkomst of vragensessie voor uw onderzoeksgroep verzorgen.

Kunnen we helpen?

Twitter

Recent Tweets

  1. We also have over 60 in Business and Management (mainly from @TUeindhoven) and around 30 in quantum physics… https://t.co/LHADvd9mkA

    20 Mar 2019
Deponeer uw data